Spring naar inhoud
  • Middeleeuwen, religie

    Archeologie

Dordrecht Ondergronds

Ontdek het onzichtbare

verleden van Hollands

oudste stad!


Home Vondsten Collectie online

Collectie online

Hier kun je alvast een voorproefje nemen van enkele topstukken uit de Collectie Dordrecht. Deze zijn deels in het echt te bekijken in Het Hof van Nederland

Op dit moment is het raadplegen van de collectie via de website van het Regionaal Archief Dordrecht tijdelijk niet mogelijk vanwege de overstap naar een nieuw collectiebeheersysteem.
Over enige tijd zal op deze pagina een link verschijnen naar de nieuwe online collectie. Daarin kan dan met behulp van verschillende zoekingangen zoals vindplaats, jaar, inventarisnummer, materiaalsoort, gebruik, objectsoort, datering, of herkomst een ontdekkingstocht door de archeologische collectie van Dordrecht gemaakt worden.

Kijk in de tussentijd eens op onze Facebookpagina Dordrecht Ondergronds. Hier is bijvoorbeeld tweewekelijks een nieuw ArcheotopstukDordt te zien.

Een overzicht van nu toe verschenen topstukken vind je hier. Klik op de afbeeldingen om direct naar het betreffende topstuk te gaan. (nb: nog niet alle links zijn opgenomen, hier wordt aan gewerkt).


 

Contact

E-mail monarch@dordrecht.nl


Telefoon

078 770 49 05

 

Post
Postbus 8

3300 AA  Dordrecht

 

Bezoek (op afspraak)


Spuiboulevard 300

3311 GR Dordrecht